avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot ocupa functia de maistru cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot ocupa functia de maistru cu studii superioare

Pot fi angajat ca maistru daca nu am scoala de maistrii,in schimb am facultatea terminata cu diploma de licenta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 8 Februarie 2023
Mulțumesc frumos pentru informațiile primite.Imi sunt de mare ajutor.Multumesc.
Am diploma de licență.

POPA GHEORGHE a scris:

Inteleg ca nu detineti diploma de licenta. Numai cu diploma de liceu nu cred ca indepliniti conditia de studii pentru a ocupa functia de maistru. Vedeti ce scrie la cerintele postului.

Ramane in discutie doar partea cu cerintele postului mentionate de angajator in fisa postului.
Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea.

Modalitatile in care urmeaza sa se realizeze verificarea prevazuta sunt stabilite in contractul colectiv de munca aplicabil, in statutul de personal - profesional sau disciplinar - si in regulamentul intern, in masura in care legea nu dispune altfel.

viasu gabriel claudiu a scris:

Pot fi angajat ca maistru daca nu am scoala de maistrii,in schimb am facultatea terminata cu diploma de licenta.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am angajat o persoana pe pozitia marketing asistent ... Gabrielacreatza Gabrielacreatza Buna ziua! Am angajat o persoana pe pozitia Marketing asistent - cod cor 243203. Acum am vazut ca sunt necesare studii superioare. Care sunt consecintele, daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru functia cor sef formatie cod 132235 este nevoie ... mihaela.osan mihaela.osan Buna ziua, Pentru functia cor Sef formatie cod 132235 este nevoie de studii superioare sau poate fi ocupata si cu studii medii ? Multumesc ! (vezi toată discuția)