avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum sa obtin cel mai rapid studii superioare tehnice ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum sa obtin cel mai rapid studii superioare tehnice cu competente electrice necesare pentru cursul 215119 Proiectant sisteme de securitate

Precizez ca sunt deja inginer licentiat topografie si masuratori terestre si absolvent de liceu cu studii tehnice electronist automatizari.
Ma intereseaza daca pot urma o specializare mai scurta la o Universitate.
Multumesc

Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
Tudorcirco, utilizator

Alte discuții în legătură

Va supun atentiei urmatoarea speta: fratele meu a absolvit universitatea ... Oana1812 Oana1812 Va supun atentiei urmatoarea speta: Fratele meu a absolvit Universitatea de Stiinte Agronimice si Medicina Veterinara, -absolvent al Facultatii de Inginerie ... (vezi toată discuția)
Transformare subinginer in inginer RobertMaximilian RobertMaximilian Sunt subinginer la Administratia Nationala a Apelor Romane si am terminat Facultatea de Hidrotehnica in 1985, ciclul scurt de 3 ani. Va rog sa-mi precizati ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea diplomelor de studiu iuliurs iuliurs Buna ziua, Va rog daca puteti sa-mi raspunde-ti in urmatoarea problema. Sint inginer agronom si am absolvit un curs postuniversitar de specializare ... (vezi toată discuția)