avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass la dividende fondul proprietatea
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass la dividende fondul proprietatea

Se plătește cass pe dividende fondul proprietatea 58,000.60 lei? Pensionar , decret 118- drepturile foști deținuți politic Plătesc cass pe o arenda Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:31, 14 Februarie 2019
Da, daca cumulate depasiti plafonul si se apica 10% la valoarea plafonului de 22800 lei.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce platesc la stat conform declaratiei 600? geosecu geosecu Ce platesc la stat daca am avut pe 2017 dividende in valoare de 32000 lei la o firma in care sunt asociat si mai am si o intreprindere individuala la care am ... (vezi toată discuția)
Contributii administrator Decor Decor Fiind asociat unic si administrator fara CIM la un SRL fara angajati, datorez contributii catre Stat? Daca da, care este valoarea lor totala raportată la ... (vezi toată discuția)
Plata dividende Mihai Blajut Mihai Blajut Buna seara, Va deranjez cu cateva intrebari legate de subiectul dividende: 1. Daca incasez in 2020 dividende aferente anului financiar 2018, la ce plafon ... (vezi toată discuția)