avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia de doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia de doctorat

Buna ziua! Pe perioada concediului de boala se acorda indemnizatia de doctorat? Integral? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 15 Februarie 2019
Pe timpul concediului medical primiti o indemnizatie de incapacitate temporara de munca, calculata conform OUG 158/2005.

Baza de calcul a indemnizației se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.
si indemnizatia de doctorat se calculeaza tot asa???
Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație lunară pentru titlul științific de doctor în cuantum de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat in concediu boala horasg horasg Buna ziua! Doresc sa stiu daca se acorda sporul de doctorat pe perioada concediului de boala? Daca da, cum se calculeaza pe aceasta perioada? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna , stie cineva sa mi spuna cum se calculează indemnizația ... Adelina09 Adelina09 Buna , stie cineva sa mi spuna cum se calculează indemnizația pentru concediu medical de covid? (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum se socoteste concediul medical pentru incapacitatea ... Princoschi Maria Princoschi Maria Bună ziua, cum se socoteste concediul medical pentru incapacitatea temporară având în vedere că salariul este minim pe economie cat ar trebui sa iau si ... (vezi toată discuția)