avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare en-gros pe bon
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare en-gros pe bon

Buna ziua,

Intentionez sa achizitionez un numar mare din produsul X, pe care apoi sa-l vand in calupuri de cateva sute de bucati catre persoane fizice, pana in 5000 lei/bon.

Vorbim de valori mari si de asta nu stiu cum as putea-o face ca sa fie in regula. Am deja clienti si intentionez sa vand fara punct de lucru.

Niste indicatii?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:07, 16 Februarie 2019
Ceea ce descrieti dvs. este vanzare cu amanuntul. Singura limita este cea de 10000 lei care poate fi incasata cu numerar de la o persoana fizica. Dar si asta se poate rezolva facand doua sau mai multe bonuri fiscale, fiecare sub aceasta valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)
Nelamuriri contabilitate cmi nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Buna ziua, am infiintat de curand un CMI stomatologie, neplatitor de TVA si am cateva nalamuriri, daca ma poate ajuta cineva : 1.activitatea se ... (vezi toată discuția)
Cum se ține gestiunea unui magazin de papetărie care vinde atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice? mi s-a spus că trebuie să am două gestiuni paulica_67 paulica_67 Am un magazin de papetarie.marfa o vand clientilor numerar, cu bon de casa, iar unor firme o vand cu factura ,pe care o platesc ulterior la trezorerie sau ... (vezi toată discuția)