avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pot sa cer pasaport cu un buletin care expira curand? ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pot sa cer pasaport cu un buletin care expira curand? (aprilie)?

buletinul meu va expira in aprilie, si nu pot sa imi fac altul din cauza domiciliului... acum as vrea sa imi fac pasaport pe 10 ani , dar as vrea sa stiu daca pot sa cer pasaportul daca buletinul expira curand..(aprilie) ...multumesc..
Cel mai recent răspuns: strutinschi , utilizator 20:57, 13 Martie 2024
DA
Buna ziua
Pot face pasaportul in ziua in care imi expira buletinul?
Pot sa cer pașaport cu buletinul expirat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crds - pasaport si casatorie in afara romaniei anabanni anabanni Buna ziua, Sunt cetățean roman, am pașaportul roman cu domiciliul in străinătate. Îmi expira pașaportul in curând si nu am găsit programare la ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin expirat iuliancico iuliancico Buna ziua si La multi ani! Pe scurt, persoana in cauza se afla in strainatate si este nevoita sa vina in tara sa schimbe buletinul fiind expirat. Problema ... (vezi toată discuția)