avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dresc sa cunosc
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dresc sa cunosc

As vrea sa stiu ce vechime in munca citi ani trebuie sa fi lucrat si ce virsta pentru a iesi la pensie anticipat
multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:12, 15 Februarie 2019
Pentru femei depinde de ziua, luna si anul nasterii.
Pensionarea anticipată înseamnă că ati efectuat stagiul complet însă nu aveti varsta necesară pentru pensionare. Astfel, va puteti pensiona anticipat după ce aveti peste 35 de ani de munca + inca 8 ani și aveti varsta cu 5 ani inainte de pensia pentru limita de varsta. Spre exemplu aveti 60 de ani și 43 de ani de munca.
Ati primit un raspuns, aici:

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Daca ati fost nemultumit, trebuia sa continuati discutia acolo unde ati inceput-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta limita pentru pensionare marin1981 marin1981 Am 51 de ani impliniti.Am o vechime in munca de 30 de ani , din care 10 ani sunt la gr II.Imi puteti spune , va rog, care este varsta limita la care pot iesi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua la 27 de ani vechime, vârsta de 55 de ani as putea ... Vdorina67@yahoo.com Vdorina67@yahoo.com Bună ziua la27 de ani vechime ,vîrsta de 55de ani as putea sa ies anticipat la pensie ,născută in 1967 24 iulie, va mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata luciacita luciacita Buna ziua, tatal meu are 41 de ani de munca, 58 de ani varsta.Cand ar putea iesi la pensie anticipat? Multumesc, Lucia Cita (vezi toată discuția)