avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa 2 de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa 2 de muncă

Am lucrat la ISAMA SF. Gheorghe, care a fost filiala fabrici Steagul Roșu Brașov. Cei care au lucrat la Steagul Roșu cu toții au beneficiat de grupa 2, respectiv grupa 1 de muncă. Noi, cei de la ISAMA nu am beneficiat de acest drept. Întrebarea mea este: există vreo cale juridică de a revendica ulterior acest drept? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 16 Februarie 2019
O actiune in instanta, dar verificati daca la nivelul ISAMA SF. Gheorghe exista documente de incadrare a locurilor de munca in grupa a II-a de munca, avizul ITM-ului, decizii angajator privind stabilirea persoanelor care beneficiază de asa ceva etc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe de munca pusa2mimi pusa2mimi Am o intrebare cel putin bizara: persoana X a lucrat in perioada 1986-1993 la o fabrica de utilaj greu, unde pe langa zgomotul infernal care era in hala se ... (vezi toată discuția)
Clarificare grupelor de munca , teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com buna ziua ,doresc sa va intreb ,daca ,beneficiez de o grupa de munca ,avand o perioda de munca la fabrica de oxigen ,a trustului montaj brasov cu punctul de ... (vezi toată discuția)
Grupa Mituletu Lavinia Mituletu Lavinia Un telegrafist care a lucrat in telegraful central al postei beneficiaza de grupa? (vezi toată discuția)