avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot sa beneficiez de reducere pentru impozitul pe ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot sa beneficiez de reducere pentru impozitul pe cladire datorita vechimii acesteia?

Am in proprietate o locuinta (casa-urban) cu vechimea de peste 100 de ani. Nu am actul de construire. Cladirea a fost cumparata de parintii mei in anul 1957. In toata zona in care se afla cladirea, casele au vechimea de peste 100 de ani (de ex. casa vecina are gravat anul 1898). In Decizia de impunere de la Primarie este trecuta data constructiei 1992, anul dobandirii de catre mine a acestei cladiri. Ce trebuie sa fac pentru modificarea la Primarie a datei constructiei si sa pot beneficia de reducere la stabilirea impozitului?
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:00, 16 Februarie 2019
Fara actul de construire cu care sa dovediti data, nu puteti. De aceea nici cei de la impozite si taxe nu au inregistra altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare taxe locale 2016 - locuinta taxata ca sediu firma datorita autorizatiei de constructie costel20 costel20 buna ziua,detin un imobil construit in 2008 P+M,construit in baza unei autorizatii de constructii eliberata de primarie pentru constructie sediu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire la impozit cladire anonima70 anonima70 Buna ziua!Am o nelamurire in legatura cu impozitul majorat pe cladire.Am o intreprindere individuala,cu sediul firmei declarat la mine in casa,dar acest sediu ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire veche paiudaniela paiudaniela Am auzit ca pentru cladirile mai vechi de 50 de ani impozitul pe cladiri se reduce.Ma intereseaza daca e adevarat si ce ar trebui sa fac eu ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)