avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colectare deseuri mase plastice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colectare deseuri mase plastice

Am in satul unde locuiesc un om foarte amarat care traieste din colectarea maselor plastice , pana acum 2 luni un reprezentant al unei firme si i le lua de acasa . De atunci pana acum nu mai vrea sa i le ia nimeni iar domnul primar i-a spus ca singura lui sansa de a le mai vinde este sa isi faca el firma . Acest om traieste din pomana de sambata , cum sa isi faca firma ??? Imi poate spune cineva care este cadrul legal pentru activitatea ce o desfasoara el ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:04, 16 Februarie 2019
Următoarele forme de organizare la alegere:
1. persoana fizica autorizata, întreprindere individuala;
2. societate cu răspundere limitată.
Activitatea va fi desfășurată în baza codului CAEN 3811 – Colectarea deșeurilor nepericuloase care cuprinde si colectarea materialelor reciclabile.
Va trebui ca pentru acest pfa cu aceasta activitate la acea adresa din mediu rural sa obtina si autorizatie de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare deseuri jacquelline jacquelline Societatea A, generator de deseuri, vinde deseuri metalice catre o societate B, care are autorizatie de mediu pentru activitatea de comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Fondul pentru mediu jacquelline jacquelline In cazul vanzarii de fier vechi, cine plateste cei 3% la Fondul pentru Mediu? Daca vand fierul unei societati care are autorizatie de mediu doar pentru comert ... (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)