avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de asociere in participatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de asociere in participatiune

Daca o societate are concesionata o balta de pescuit de la A.N.P.A poate face un contract de asociere in participatiune cu o alta societate ca aceasta din urma sa se ocupe de administrarea baltii (populare balta, paza, etc) sau ce fel de contract trebuie facut in astfel de situatie. Mentionez ca avizele sunt pe firma care a detine ctr de concesiune.
Cel mai recent răspuns: Tuty1983 , utilizator 14:05, 17 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur, dar să nu existe vreun dubiu că încerci să sub-concesionezi sau să cesionezi contractul prin această tranzacţie, dacă este interzisă prin lege sau contractul original de concesiune.
Poţi face contracte cu cine vrei şi să îi plăteşti prin comision din profit.

Poţi să înstrăinezi în totalitate interesele care decurg din concesiune, dacă nu ai interdicţie în contract. Faci ce vrei, atâta vreme cât concesiunea cu ANPA este respectată, nu văd probleme în felul în care îţi organizezi activitatea.

Atenţie! Firma concesionară nu va putea desfăşura sub nume propriu niciuna din activităţile autorizate, permise sau avizate prin concesiune. Aceste autorizaţii sunt netransmisibile.
Multumesc frumos, Albert Kurtyan!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asociere prin participatiune cu o firma concesionara Voiculescu Voiculescu Buna seara, Am si eu o problema(nelamurire), legata de o asociere dupa cum urmeaza: o firma x detine o balta pescuit prin concesiune pe 49 ani de la o ... (vezi toată discuția)
Autorizatii balta pescuit sportiv teocriscom teocriscom am un client care a facut un contract de colaborare cu o societate care detine o balta de pescuit sportiv,aceasta din urma are contract cu apele romane. in ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune spatiu primarie mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu cu destinatie medicala, unui SRL. Prin contractele standard, este interzisa [b]sub[/b]concesionarea de catre ... (vezi toată discuția)