avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare

Buna seara am o intrebare mai pot fi executat silit ptr un credit nebancar luat in anul 2013,anul trecut am primit o instiintare de executare silit din partea unui executor judecatoresc, este legal?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:15, 16 Februarie 2019
Daca este titlu executoriu va poate executa.
Daca s-a prescris ati putea scapa de datorie.
Mergeti cu actele la avocat pentru a se vedea exact situatia.
Doar contractele de credit încheiate cu bancile sunt titluri executorii, nu și contractele de împrumut încheiate cu unitățile nonbancare!
Dar poate s-a pronunțat o hotărâre ceva, mergeți cu actele la avocat să aflați și dacă a intervenit prescripția sau a fost întreruptă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare executor judecatoresc alexyxy alexyxy Buna ziua,am primit o notificare din partea executorului judecatoresc prin care sunt instiintat de o proprire a veniturilor fara a fi actionat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua marianaafrem marianaafrem Am facut un contract cu o firma de telefonie in data de 02-06-2014 pe o perioada de 2 ani si am platit doar 3 facturi (adica 3 luni) . Azi 15-01-2019 am primit ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)