avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notificare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Notificare executor judecatoresc

Buna ziua,am primit o notificare din partea executorului judecatoresc prin care sunt instiintat de o proprire a veniturilor fara a fi actionat in judecata,este posibila proprirea ,fara o actiune in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:14, 13 Februarie 2020
Despre ce creanță/datorie este vorba`? Ce restanță aveți, și cine este creditorul`?
Încuviințarea de executare silită se judecă la Judecătorie fără citarea părților.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Dapix, utilizator
Depinde de unde provine creanta. Daca nu o recunoasteti, puteti contesta in termen de 15 zile de la data luarii la cunosinta.
Multumesc,am avut calitatea de girant la un imprumut din anul 2003,nu am alte detalii.
Dacă ați girat creditul, urmează să fiți executat silit. Doar în cazul că ar fi intervenit prescripția ați putea scăpa de datorie.
Contractul de credit este titlu executoriu, nu a fost nevoie de proces pentru a trece la executarea silită.
Dacă ați girat creditul, urmează să fiți executat silit. Doar în cazul că ar fi intervenit prescripția ați putea scăpa de datorie.
Contractul de credit este titlu executoriu, nu a fost nevoie de proces pentru a trece la executarea silită.

Alte discuții în legătură

Executare silita proprire salariu krazee krazee Un coleg de serviciu a contractat un card de credit in anul 2007 in valoare de 4000 lei, credit pe care nu a reusit sa-l mai achite. Acum 2 zile a sosist la ... (vezi toată discuția)
Prescriptie...sunt sanse? Dahrma Dahrma S-a primit imprumut o suma de bani pentru care s-a ipotecat un apartament in favoarea celui care a imprumutat banii (contract de garantie imobiliara cu titlu ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)