avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil crescut de bunici
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil crescut de bunici

Bună seara, am un nepot de 22 ani care a plecat de doua luni la munca in Irlanda, are credit si nu se mai descurca, are un copil de 7 luni, saptamana aceasta logodnica lui a decedat în urma unui accident de mașină saptamana aceasta. Nepotul meu o sa fie nevoit să plece inapoi in Irlanda la munca pentru ca nu are cum sa se descurce cu cheltuielile pe care le are în țară daca nu pleaca. Se poate sa primească indemnizația de creștere a copilului una din bunici, daca nu va trebui ca una din bunici sa renunte la servici. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 17 Februarie 2019
Buna seara,
Din pacate NU
Incercati sa aflati mai multe amanunte de la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala Bulevardul General Gheorghe Magheru 7, București 030167
Pai, oricum va trebui sa renunte cineva la serviciu.. sau cum veti putea sta altfel cu copilul de 7 luni ?
Mai aveti o problema, ca trebuie anuntat serviciul de asistenta sociala ca singurul parinte al copilului pleaca si prin instanta se va delega autoritatea parinteasca unei bunici..

[ link extern ] /

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie pentru cetateni romani cu domiciliul in strainatate Laura Valean Laura Valean Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Eu sunt cetatean roman cu domiciliul in germania. Partenerul meu este cetatean roman cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
incredintarea minorului bunicilor buna ziua! sunt bunica unui minor care locuieste cu parintii ... Sstelutza Sstelutza Buna ziua! Sunt bunica unui minor care locuieste cu parintii in strainatate. Datorita seviciului parintii vor sa o incredinteze bunicilor pentru o perioada de ... (vezi toată discuția)
Situatie copil minor lasat in grija bunicilor anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, in urma divortului pe cale amiabila, copilul a ramas in grija mamei. in cazul in care aceasta pleaca cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)