avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratie unica

Am urmaroarea rugaminte:
A venituri din asigurari in 2018 si totodata am cumparat o casa de locuit, in acelasi an.
Pot trece la cheltuieli pretul casei in Declaratia 212 ? (La calculul impozitului datorat).

Multumesc,
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:23, 17 Februarie 2019
Ce treaba are venitul din asigurari cu casa?
Nu, doar venitul din asigurari in declaratia unica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)
Obligatii plata cas conform declaratiei unica pentru 2018 cristianba cristianba Sunt PFA si prin Declaratia Unica pt 2018 am estimat un venit de 10.000 lei si totodata am optat pentru plata CAS, calculata la o valoare de 5.700 lei/an; ... (vezi toată discuția)
Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)