avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Buna ziua, la o delegare in strainatate ca sofer pt.14 zile cu contract de opt ore pe zi se poate cere recalcularea drepturilor salariale daca s-a muncit mai mult? Pt.diurna exista act aditional.
Cel mai recent răspuns: Leontinescu , utilizator 20:53, 18 Noiembrie 2019
In ce sens s-a muncit mai mult?
Buna seara,revin dupa o perioada lunga de convalescenta dupa un infarct ...referitor la intrebarea mea pt.ore suplimentare ..programul real de lucru a depasit cu mult ceea ce era trecut in C.i.m.Totodata va rog sa-mi spuneti cat ar fi cuantumul sumelor datorate de catre angajator pt.17 zile cu spor de weekend 10% si banii de concediu.Incadrare salar minim 2080 ron,net=1265ron.Multumesc.
In primul rand, ar trebui sa ne spuneti numarul de ore lucrate in weekend si numarul de zile de CO.
Sporul de weekend este trecut in cim (10%)dar efectiv nu am muncit fiind in repaus saptamanal prevazut de Reg.561 ,dar acest repaus a fost efectuat in camion.Concediu nu am avut in perioada de colaborare.(17zile).In perspectiva actionarii in judecata a firmei voiam sa aflu sumele pe care sant indreptatit sa le pretind.Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati muncit, nu aveti cum sa fiti platit pentru munca in zilele de weekend.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt sofer aprovizionare pe autoutilitara de 3.5 to, ... Relu Galateanu Relu Galateanu Buna ziua! Sunt sofer aprovizionare pe autoutilitara de 3.5 to, si fac aproape zilnic curse nationale de aprox 600 km, si 12-15 ore durata totala (condus plus ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! in cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ... George7816 George7816 Bună ziua! In cazul conducătorilor auto profesioniști, pictograma ciocănele care reprezintă alte activități, folosită atunci când soferul încarcă ... (vezi toată discuția)
Munca in weekend RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cum procedez cand un angajat lucreaza un weekend/luna? In afara de sporul de weekend pe care il acord, trebuie sa ii platesc si cele 2 zile lucrate cu spor de ... (vezi toată discuția)