avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... achizitionare autoturism primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

achizitionare autoturism primarie

Buna ziua!
O.U.G nr. 34/2009 interzice achizitionarea de autoturisme pentru primarii.
Intrebarea mea ar fi urmatoarea:unde este definiti "autoutilitara" si daca se poate achizitiona autoutilitara,nefiind reglemenata in OUG in cauza.
Astept raspuns urgent.multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 16:49, 23 Noiembrie 2009
Pentru ce se doreste a se achizitiona autoutilitara? :)
Achizitionarea autoutilitarei (daca cea a autoturismului este interzisa) ar fi necesara avand in vedere ca autoturismul primariei desi are numai 5 ani, reparatiile acestuia depasesc limitele normale.
Nu, parerea mea este ca nu se poate achizitiona. :) Pe de alta parte, cautati vinovatii pentru distrugerea autoturismului, si imputati paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie auto prin programul rabla limodriver limodriver Suntem institutie publica finantata integral din venituri proprii si dorim sa achizitionam un autoturism(logan) prin programul Rabla. Dar conform OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Interdicþie la achiziþii de maºini, mobilier ºi biroticã alexxa81 alexxa81 Buna seara, Imi puteti spune ce act normativ reglementeaza aceasta interdictie, ma intereseaza mai mult achizitia de masini de catre o autoritate ... (vezi toată discuția)
Achizitie de obiecte de inventar primarie Alexandra201020 Alexandra201020 In anul 2013 se pot achizitiona obiecte de inventar ( mobilier ) intr-o primarie In OU 34/2009 era interzis Lucrez contabil la o primarie si ... (vezi toată discuția)