avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionari publici

Un functionar public poate sa incheie un contract de colaborare(mandat) cu o societate comerciala-broker de asigurare , in baza caruia sa desfasoare activitate de intermediere in asigurari fiind remunerat pentru activitatea prestata.
O astfel de colaborare este considerata a fi incompatibila conform art 94 alin.2 din Legea 161/2003? sau aceste prevederi se aplica doar pentru functionarii publici numiti in functii nu si pentru cei angajati cu C.I.M ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 1 Martie 2019
Legea 161/2003 , art.96 se aplica functionarilor publici , nu si personalului contractual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permite legea sa fii functionar public dar si asistent de broker in asigurari? dalyna dalyna Sunt functionar public si vreau sa am in paralel un alt job si anume ASISTENT IN BROKERAJ IN ASIGURARILE DE LOCUINTE OBLIGATORII. Precizez ca activitatea mea ... (vezi toată discuția)
Functionar angajat al ministerului public ligia79 ligia79 Buna ziua! As vrea sa va intreb daca un angajat al Ministerului Public poate sa desfasoare activitati (altele decat cele prestate in cadrul serviciului mai ... (vezi toată discuția)
Un functionar public poate sa detina un s.r.l.? MIctheo MIctheo Cand un functionar public de executie nu are drept de a detine un S.R.L.? (vezi toată discuția)