avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația

Bună ziua,am depus dosarul de alocatie bebelușul s-a născut în august, și în noiembrie am depus actele de indemnizație și am zis sa fac amândouă dosare indemnizația am primit-o dar alocația mi-a fost respins dosarul pe motiv că îmi trebuie un transfer de la București unde am avut domiciliul anterior eu depunerea dosarului l-am făcut la Giurgiu unde am noul domiciliu.Am trimis mail la București și acolo îmi spune că figurez cu cnp la AJPIS Giurgiu numai înțeleg nimic ce trebuie sa fac sa depun din nou dosarul?
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
Andreiaeveline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 18 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti raspunsul celor de la Bucuresti, atunci atasati-l la dosarul pentru alocatie si mergeti sa-l depuneti din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil inregistrat in alt oras newuzer newuzer Am un bebelus nascut in Bucuresti, dar pe care l-am inregistrat si pentru care am depus dosarul de alocatie la Pitesti (acolo am eu domiciliul legal). Intre ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat cristina89ionela cristina89ionela Bună ziua! Nu știu exact unde sa mă adresez așa ca încep cu dvs, în speranța de a primi un răspuns. Sunt mama unui băiețel în vârstă de 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil si alocatie Cosmina1992 Cosmina1992 Buna ziua, încep prin a va spune ca am depus dosarul de indemnizatie si alocație in data de 09 Noiembrie 2018 in Pitesti Arges, astăzi 13 Februarie 2019 am ... (vezi toată discuția)