avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu beneficiez de norma de hrana personal civil mapn
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu beneficiez de norma de hrana personal civil mapn

Buna ziua! Sunt personal civil contractual MAPN de la 01.nov.2018, angajata pe baza de proiect PCCDI. Inteleg conform art 16 ca salarizarea se face din fondurile proiectului. Intrebarea mea este daca ar trebui sa beneficiez totusi de indemnizatie de hrana conform art 18. Multumesc anticipat pentru raspuns. O zi buna!

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 nikalai35 nikalai35 Buna seara! Am si eu o nelamurire privind legea 153/2017 privind salarizarea personalului medical din fondurile publice, situatie in care , sper sa primesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana pentru functionarii publici din primarii animarsrl animarsrl Buna ziua, conform prevederilor art. 18 alin.(1) si (2) din Legea cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, ordonatorii ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica oug 114/2018? Tatu M Tatu M Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica, mai exact intr-o biblioteca judeteana si va expun urmatoarea situatie: Conform art. 14 alin. (1) din Legea 153 / ... (vezi toată discuția)