Buna ziua, Infiintez un SRL cu codul CAEN 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor. Voi activa momentan cel putin doar in acest domeniu. Intrebarea mea este: pot adauga la inceput in actul constitutiv si alte coduri care nu au legatura cu ce fac eu acum?
De exemplu pot adauga codul 4719 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare, cu toate ca momentan nu doresc sa fac asa ceva. Exista costuri suplimentare daca adaug coduri pe care deocamdata nu le folosesc? Multumesc.
In actul constitutiv se poate adauga orice cod caen doriti. se face actualizarea actului constitutiv. ceea ce se plateste este taxa de publicare in M. Oficial a hotararii aga sau decizia as. unic prin care se decide desfasurarea a altor activitati decat ceea ce faceti deja. dar puteti sa nu cereti publicarea aga.
Deci faptul ca am trecut in actul constitutiv acele coduri care nu au legatura cu ce voi face eu , nu ma afecteaza cu nimic??!! Va multumesc mult pentru raspuns.
in actul constitutiv nu va afecteaza cu nimic. puteti avea 100 de coduri caen. este vorba de cele pe care doriti sa le autorizati, adica sa fie trecute in certificatul constatator doar pe cele pe care efectiv le desfasurati. (se depune declaratia model 3)
Cod caen
livnet38
daca am cod caen 4719 pot sa vand tigari?dar bauturi alcoolice,cafea,sucuri,dulciuri,snacks-uri?daca nu, ce trebuie sa fac ca sa pot? (vezi toată discuția)