avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu un cetatean strain

Buna!

Astazi am descoperit site-ul si indraznesc sa intru si eu in discutii cu voi. (daca se poate).
Bun.....,ma aflu in situatia in care trebuie sa ma casatoresc cu un cetatean ucrainean.Nu am demarat nimic pana acum, din lipsa de informatii, insa trebuie sa o fac.
Am citit pe forum ca sunt necesare fel si fel de acte, legalizari, declaratii.., diferite insa de la la site la site ( as vrea o informatie sigura dk se poate).
Apoi, eu sunt fortata prin natuta serviciului ca si el de altfel sa lucram inca 2 ani cu contract fiecare in tara lui. Greu deci sa ne vedem, decat dk plec eu si nu am nevoie de vize si invitatii.
Apoi, am vazut ca este destul de greu si cu invitatia, ca dureaza mult ( +/- 2 luni) ??
Oare nu exista o cale mai usoara prin care pot invita o persoana??

Merci frumos si imi cer scuze dk ma prezint in fata voastra cu o lipsa asa mare de informatie.....

Raluca
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 12:32, 19 Noiembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Informatii despre casatoria cu un strain lorena-andreea lorena-andreea El este din Bangladesh iar eu sunt romanca si dorim sa ne casatorim.El nu a putut intra in tara deoarece nu a primit viza insa se presupune ca la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Pasaport - invitatie pentru cetatean strain lorena84 lorena84 buna seara ,de ce date anume este nevoie dupa un pasaport al unei persoane straine,ptr a face o invitatie de sedere in Romania ? si cum trimit invitatia acesta ... (vezi toată discuția)