avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie inchidere intrep. indv.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie inchidere intrep. indv.

Buna ziua,

As avea si eu cateva intrebari.
1. Daca inchid o ii ce declaratii trebuie depuse ?
2. Am observat ca in declaratia unica, apare doar estimativ pt 2019, daca eu inchid complez estimativul ? Sau mai trebuie alta declaratie ?

Va multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:45, 19 Februarie 2019
Veti depune doar prin internet pe spatiul privat virtual acum pana pe 15 martie 2019 declaratia unica pentru inchiderea anului 2018 si estimatul lui 2019. Ulterior, dupa ce va luati de la registrul comertului actul de radiere, atunci mai depueti odata declaratia unica in care completati doar partea pentru 2019 cu ce ati realizat ca venituri si cheltuieli efective in aceste luni si cu data de inchidere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pentru a radia un pfa? Valentin2019 Valentin2019 Tin sa mentionez ca PFA ul a fost înființat in data de 07.02.2018 si nu a fost înregistrat la ANAF , și pe PFA nu s-a făcut nici o tranzacție ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)