avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar daune auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar daune auto

Buna seara, astăzi am fost tamponat din spate. Am făcut amiabilă iar după care am fost la centrul de daune al celui care m-a lovit [EDITAT] sa facem restul de hârtii. Acolo mi-sa spus că doar in baza unei programări se poate face asta. Am sunat, și am fost programat abia pe 15 martie. Nu exista o perioada maxima legală? Totuși, îmi pare prea mult o lună până la constatarea daunelor și după alt timp până la reparații.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:53, 19 Februarie 2019
Datorita volumului mare de constatari ati fost programat abia pe data de 15 martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacaleala constatare amiabila radu357 radu357 Am o problema. Mi-a fost lovit spatele masini in timp ce stateam sa cedez trecerea unui alt automobil. Completarea formularului de intelegere amiabila a fost ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot repara masina daca cei de la euroins ma amana danbogdanlaurentiu danbogdanlaurentiu Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe ... (vezi toată discuția)
Deschidere proces daune auto EmilDumitru EmilDumitru Buna ziua, Am fost lovit de cineva in spate cand stateam la semafor. Am facut constatare amiabila, am sunat la asigurator si au zis ca nu e nevoie sa vina ... (vezi toată discuția)