avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca nu m-am prezentat la apel, care este procedura ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca nu m-am prezentat la apel, care este procedura ?

Am avut un proces, am facut apel, am primit intampinare la apel si am depus raspuns la intampinare. Nu am avut nimic altceva de declarat fata de cele scrise si nu am putut sa ma prezint la apel. Pe portalul just.ro au fost intotdeauna actualizate rezultatele insa pentru apel nu a fost facuta nici o modificare desi a trecut suficient timp. Apelul a fost facut la tribunal.

Ma voi duce sa aflu rezultatul cand voi avea timp, dar nu am primit nici o scrisoare si as vrea sa daca e posibil sa se fi anulat sau care e procedura in caz de neprezentare la apel ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:05, 19 Februarie 2019
E posibil sa se fi anulat doar daca trebuia timbrat si nu ati facut-o in termen. Dar trebuia sa vi se fi comunicat asta. Daca ati cerut judecata in lipsa, nu trebuie sa va prezentati.
Nu e nevoie sa va duceti, verificati pe portal.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Verificați pe portal pentru a afla când va fi fixat primul termen!
Nu-i recomandabil să fiți delăsător, solicitând judecarea cauzei în lipsă; daca nu aveți timp, contractați servicii avocațiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a făcut apel la o sentință favorabilă mie, dar nu înțeleg înregistrările de pe portal. vă rog să mă lămuriți Mia4 Mia4 Buna seara. Sunt intr un proces care sa incheiat pe 9.07.19,sentinta cu castig de cauza pt mine..spre sfarsitul hotararii scrie cu apel in 10 zile de la ... (vezi toată discuția)
Intimat pentru fond - plangere contraventionala moreira moreira Buna ziua, Am primit o citatie azi care spune ca eu..sunt chemata in instanta cam 304 cod 1 civil - vacanta pe data de 24 aug 2009 ora 8.30 in calitate de ... (vezi toată discuția)
Renuntare virtual72001 virtual72001 Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)