Am avut un proces, am facut apel, am primit intampinare la apel si am depus raspuns la intampinare. Nu am avut nimic altceva de declarat fata de cele scrise si nu am putut sa ma prezint la apel. Pe portalul just.ro au fost intotdeauna actualizate rezultatele insa pentru apel nu a fost facuta nici o modificare desi a trecut suficient timp. Apelul a fost facut la tribunal.
Ma voi duce sa aflu rezultatul cand voi avea timp, dar nu am primit nici o scrisoare si as vrea sa daca e posibil sa se fi anulat sau care e procedura in caz de neprezentare la apel ?
E posibil sa se fi anulat doar daca trebuia timbrat si nu ati facut-o in termen. Dar trebuia sa vi se fi comunicat asta. Daca ati cerut judecata in lipsa, nu trebuie sa va prezentati.
Nu e nevoie sa va duceti, verificati pe portal.
Verificați pe portal pentru a afla când va fi fixat primul termen!
Nu-i recomandabil să fiți delăsător, solicitând judecarea cauzei în lipsă; daca nu aveți timp, contractați servicii avocațiale.
Renuntare
virtual72001
Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)