avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat suporta angajatorul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat suporta angajatorul?

Stimati forumisti,
Conform ordonantei 158/2005, in functie de nr. de angajati si tipul concediului medical o parte din zilele de incapacitate temporara din CM (primele) se platesc de angajator si urmatarele de asigurari.
Intrebare : se considera in calcul zilele calendaristice si din ele se platesc cele lucratoare sau se tine cont doar de cele lucratoare?
Cu multumiri anticipate,
Meridian

Alte discuții în legătură

Concediu medical zile suportate societate consela consela INCEPAND CU DATA DE 11 .01.2010 UN SALARIAT A PREZENTAT CONCEDIU MEDICAL PANA IN DATA DE 31.01.2010. ZILELE SUPORTATE DE SOCIETATE SUNT CELE CUPRINSE IN ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale elena091970 elena091970 va rog sa ma lamuriti si pe mine.Cf OUG 158/2005 ART 12 CM , se platesc asa de cate angajator incepand din prima zi pina in a 5 a. intrebarea mea este ,zile ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - zile acordate, calcul, plata contributii? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti: 1. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FNUASS) ? 2. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FS) ? 3. - este corect ca medicul sa ... (vezi toată discuția)