avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda rovinieta

Buna ziua,

Am primit amenda pt rovinieta desi in ziua respectiva in care am circulat cu masina in afara localitatii am cumparat rovinieta iar amenda a fost emisa la aproximativ o ora de la momentul in care am cumparat rovinieta. Cum se procedeaza pt contestarea amenzii in aceasta situatie?
De asemenea, procesul verbal pt amenda nu l-am primit, am aflat de amenda de la primarie cand am vrut sa platesc impozitul, amenda fiind din luna septembrie.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Ionella27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 08:39, 21 Februarie 2019
Procesul verbal trebuie sa vi se comunice. In momentul in care il primiti, formulati plangere contraventionala in instanta si atasati dovada cu privire la achizitionarea rovinietei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta combatserv combatserv Am primit amenda 420 lei pentru o vigneta valabila dar care nu se afla la masina verificata.Mentionez ca masina verificata este un camion de 40 tone.Articolul ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)