avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Închiriere camera într-un salon
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Închiriere camera într-un salon

Buna seara! Am nevoie de un sfat, vaa rog!!!
Am deschis un SRL , am închiriat 2 camere intr un salon care are activitate de 19 ani. Salonul acela functioneaza, am facut un contract de închiriere ibtre srl uri. Iar Acum nedumerirea mea esre daca srl ul meu mai trebuie sa ia aviz de la Sanepid, aviz de la.primarie? Ideea este ca am facut un act adițional la contract prin care celalat srl imi puhe la dispoziție cobtractul sau de salubrizare, deratizare, dezinfectie, dsv. Acum eu mai trebie sa ma duc la primarie sa declar ceva? Ma duc cu cobtractul, nu ma duc? Si inca o nedumerire, eu ,saptamana viitoare vrrau sa incep activitatea, este ilegal daca nu am aceste avize? In capul meu este ceata totala. Help me !multumesc

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Deschidere covrigarie intr-un spatiu comercial( apartament de bloc)-avize si autorizatii mihaellav mihaellav Buna ziua! Eu si sotul meu avem un srl care nu a avut activitate niciodata de la infiintare , fiind autorizat pt prestari servicii , iar din iunie 2009 l-am ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)