avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Drum de servitute

Buna ziua,eu stau intr-un complex de 2 blocuri si vis a vis de noi sunt loturi de case,intre noi este un drum de servitute.Noi,locatarii am putea face gard in jurul blocului?si cat am putea sa lasam drum de acces,?am inteles ca drumul este format din 3 m lasati de cei cu casele si 3 noi.noi avem intrare si din strada principala.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:31, 20 Februarie 2019
daca terenul e al dvs, puteti sa-l imprejmuiti. va trebuie certificat de urbanism si autorizatie de construire, in functie de imprejmuire.
latimea drumului de servitute e cea din CF
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine cadastru pentru un teren in pipera? cloghin cloghin Buna ziua, Avem un teren proprieate, in Pipera (vis-a-vis de cartierul ANL Henri Coanda), pentru care incercam sa facem cadastrul. Terenul provine dintr-un ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea problema: in mini-complexul ... TatianaM186 TatianaM186 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema: in mini-complexul de 4 vile in care locuiesc, am constatat ca dezvoltatorii nu au autorizație de construire ... (vezi toată discuția)