avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare PFA cu o firma + imputernicire pe pers. ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare PFA cu o firma + imputernicire pe pers. fizica de la aceeasi firma

Buna ziua,
Detin un PFA pentru care am contracte de prestare servicii consultanta in IT cu 2 firme diferite. Una dintre aceste firme mi-a propus o imputernicire pe persoana fizica pentru a-i ajuta cu diferite documente la autoritatile statului, ei neavand reprezentant in orasul meu si dorind sa deschida un birou ca sediu secundar (deci ar fi vorba de primarie, registrul comertului, etc)
Intrebarea mea este daca nu voi incalca vreo lege avand colaborare PFA + imputernicire pers. fizica cu aceeasi firma? Ei m-au asigurat ca nu e o problema dar nu as vrea sa fiu incadrat la "activitate dependenta" din cauza unei imputerniciri :)

Va multumesc,
Mihai
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pentru alta pers ContSters159316 ContSters159316 cineva vrea sa infiinteze firma si sa se ocupe de toate demersurile alta persoana , nu e avocat , este jurist . in privinta deschiderii contului la banca ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru activitate independenta OvidiuB78 OvidiuB78 Buna ziua, Am un PFA pe codul 6202, la norma de venit, neplatitor de TVA. Colaborez cu o alta firma, prestand servicii de consultata IT. Cind este cite ... (vezi toată discuția)
Infiintare sucursala societate in italia marian2015 marian2015 Doresc sa infiintez o sucursala a unei societati in Italia. Precizez ca sucursala se va ocupa de vanzare onlie flori in Italia. Care este statutul juridic si ... (vezi toată discuția)