avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli comune pt nou nascuti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli comune pt nou nascuti

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pentru copii intre 0-3 ani, se calculează cota parte la cheltuieli comune??? După legea veche dar și după legea noua. Va multumim din nou ca sunteți langa noi si ne ajutați.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:20, 21 Februarie 2019
Pe legea veche decidea adunarea generală.

Pe.ce perioadă aveti discuții?
Din ianuarie 2018 pana in prezent...
De fapt este vorba despre o pierdere mare de apa, cam 120 m cubi, și la impartirea pierderilor s-a constatat ca la mai multe apartamente nu a fost declarat corect numarul de persoane, si acolo unde s-au mai nascut copii, acestia nu au fost declarati... Cum sa procedam?? Am citit și in Legea 230/2007 si in cea din 2018 dar nu ne-am lămurit... Asteptam raspuns, multumim!
Pe vechea lege doar daca hotara adunarea generală.
Depinde însă și daca au decis retroactiv acest lucru desi anterior nu era trecut bebelușul.
Raspundul dv nu clarifica deloc situația. Nu s-a procedat niciodata asa cum spuneți dv,, in baza unei hotărâri ale adunarii generale. Ma interesa cum spune legea, articol de lege, deoarece unii au anunțat si au trecut un copil in cartea de imobil, atunci când acesta s-a nascut și atunci numărul membrilor de familie fiind mai mare, pierderile se împărțeau la numarul de persoane, iar alții nu au anuntat. Va rog sa ne spuneți cum zice articolul de lege, daca sunt socotiți și copii până la 3 ani la numărul de persoane pt impartirea pierderilor de apă Multumim mult!!!

Alte discuții în legătură

Izolarea exterioara a blocului ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Sunt presedinte la asociatia de proprietari, avem in discutie izolarea exterioara a blocului. La adunarea generala s-a hotatat ... (vezi toată discuția)
Repartizare pierderi de apa pe beneficiari lawyer2016 lawyer2016 Buna ziua Am un proces cu asociatia Expertul a repartizat pierderile de apa pe beneficiari (in mod egal pe apartament). Toate apartamentele sunt ... (vezi toată discuția)
subiect:probleme asociatie proprietari ! crmnradu crmnradu Subiect:probleme asociatie proprietari ! Cum se imparte cota de plata intre locatari, IN CAZ,IN CARE un propietar, NU FOLOSESTE ,FIZIC apartamentul ? (vezi toată discuția)