Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pentru copii intre 0-3 ani, se calculează cota parte la cheltuieli comune??? După legea veche dar și după legea noua. Va multumim din nou ca sunteți langa noi si ne ajutați.
De fapt este vorba despre o pierdere mare de apa, cam 120 m cubi, și la impartirea pierderilor s-a constatat ca la mai multe apartamente nu a fost declarat corect numarul de persoane, si acolo unde s-au mai nascut copii, acestia nu au fost declarati... Cum sa procedam?? Am citit și in Legea 230/2007 si in cea din 2018 dar nu ne-am lămurit... Asteptam raspuns, multumim!
Raspundul dv nu clarifica deloc situația. Nu s-a procedat niciodata asa cum spuneți dv,, in baza unei hotărâri ale adunarii generale. Ma interesa cum spune legea, articol de lege, deoarece unii au anunțat si au trecut un copil in cartea de imobil, atunci când acesta s-a nascut și atunci numărul membrilor de familie fiind mai mare, pierderile se împărțeau la numarul de persoane, iar alții nu au anuntat. Va rog sa ne spuneți cum zice articolul de lege, daca sunt socotiți și copii până la 3 ani la numărul de persoane pt impartirea pierderilor de apă Multumim mult!!!