avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Categorie auto expirata si cartela+atestat marfa pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Categorie auto expirata si cartela+atestat marfa pe cale de expirare

Buna ziua, mi-a expirat categoria C din permis si peste 2 luni imi vor expira si cartela tahograf si atestatul general de transport marfa. Vreau sa va intreb ce trebuie facut sa reinoiesc valabilitatea categoriei expirate si daca pentru atestat si cartela, pentru ca nu profesez, pot sa nu le reinoiesc fara a le pierde. Daca taxele de reionire pentru cartela si astestat nu sunt mari nu ar fi o problema, dar neprofesand nu imi sunt foarte necesare, insa cum spuneam nu as vrea sa le pierd si sa tre uiasca sa reiau totul de la zero pentru a le obtine.
Va multumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 01:38, 21 Februarie 2019
Fisa medicala la categorii iar la atestat se da un test de 30 intrebari parca, CPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoire permis conducere b ando24john ando24john permisul meu a expirat la data de 28.06.2011 si eu nu am observat acest lucru decat acum..pot sa-l reinoiesc? cedocumente imi sant necesare?multumesc (vezi toată discuția)
Problema atestat transport marfa Soferache Soferache Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac ... (vezi toată discuția)
Neconcordante serii permis cu card tahograf si atestat cosas43 cosas43 daca schimb prmisul de conducere trebuie neaparat schimbate si cardul tahograf/certificat de pregatire profesionala(atestat) deoarece nu mai corespunde seria ... (vezi toată discuția)