avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legal sau nu?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legal sau nu?

Se poate cere despăgubiri morale pentru un ifn deoarece x exemplu ia pus aproape zilele la sfârșit deoarece nu este o sumă mare să spun așa este în valoare de 700 RON plus comisioane dobânzi anuale de 6.000 de pe an dacă mi se elimina clauzele abuzive din contract Dar prin hotărâre de în instanță pot cere despagubiri sau nu mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ghezw321 , utilizator 18:01, 20 Iulie 2020
Nu se intelege absolut nimic. Ce doriti sa obtineti? Mai ramasese o suma de 700 lei restanta?
doresc sa obtin o despagubire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie pt. credit firma in insolventa carmenang carmenang Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mama a girat o firma sa obtina un credit fiind girant. Creditul de 20000 ron a fost achitat aproape in ... (vezi toată discuția)
Diminuare dobanda la credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ma poate sfatui cineva - cum pot obtine o diminuare a dobanzii in conditiile in care ulterior contractarii creditului am intrat in cic ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dat la recuperatori de creante.... iuliana1975 iuliana1975 Buna ziua ,in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in val.3100euro,am platit rate pana in anul 2013 apoi din motive grave financiare nu ... (vezi toată discuția)