avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Imobile curti si constructii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Imobile curti si constructii

Buna ziua,

In calitate de PJ am achizitionat de la PF cu contract V-C un imobil in valoare totala de 200.000 lei . Acesta este compus din teren si cladire . ( nu este specificat in contract cat reprezinta terenul si cat reprezinta cladirea ) Cladirea nu prezenta interes , am demolat-o . Ce inregistrari se fac in contabilitate ? multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Costuri vanzare-cumparare imobil olivianus olivianus Buna ziua, Cand o proprietate imobiliara este vanduta /cumparata as dori sa stiu, la ce tip de cheltuieli tre sa se astepte cumparatorul pe de-o parte, dar ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil si teren vlad.aurelia vlad.aurelia Societatea la care lucrez a achizitionat un imobil cu teren aferent de la o persoana fizica.In contractul de vanzare -cumparare este specificat\"imobil in ... (vezi toată discuția)
Transfer imobil de la persoana fizica la srl Braven Braven Buna ziua, Nu am gasit raspuns cautand pe internet la urmatoarea intrebare asa ca sper ca pot sa gasesc un raspuns aici. Doresc sa stiu care sunt toate ... (vezi toată discuția)