Buna ziua eu am castigat procesul cu fetele mele minore de 3 ani ma-m judecat cu mama lor nu am fost casatorit legitim cu aceasta am avut o relatie cu ea timp 5 ani ea a hotarat sa plece in spania pt a munci si a lasat o pe fetiță de 6 luni in grija mamei mele eu fiind la munca in deplasare in romania mumcesc 3 saptamani la munca si 1-2 saptamani acasa nu am fost de acord cu plecarea ei castig foarte bine la mumca mea si am fost după ea sa o readuc in romania la fetitele ei o perioada nu a plecat iar apoi a plecat de fiinitiv si nu a mai venit sia gasit pe alt cineva si nu a mai vb cu fetele un an si ceva apoi suna 2-3 minute si vb cu ele eu fiind in judecata cu ea suna doar pentru probe si lea inregistrat si a adus in judecata inregistrarile care nu au fost cu aprobarea mea si nu i lea luat in seama legea am castigat custodia fetitelor si a fost pusa sa plateasca pensia pentru fetite din 2016 si nu a platit nimic pana acum 2019 in dosar ea a spus multe minciuni si acuzati de rau fata de mine care nu au fost adevarate ea lucreaza intr un club de prostituate in spania si vroia fetele acolo dar nu a putut fetele sunt foarte bine intretinute de mine si de familia mea au o educatie buna practica diverse cursuri aici iar in romania fata cea mica nici nu o cunoaste cand a plecat avea 1 an si o luna acum fata are 4 ani face 5 ani in august fetele sunt foarte atasate de mama mea a trimis 2 pachete unul acum 2 ani cu 2 treninge pt fete de 8 ani care nu ii vin si niste rochite de 7 ani scrie pe edicheta atat iar acum ma dat iar in judecată ea ca vrea fetele in vacanta in spania iar mie nu mia platit pensia pt fete si nu a mai vb deloc cu ele decat atunci pt probe casa le înregistreze
Fețele sunt incredintate mie pana la varsta de 18 ani iar acum nustiu ce sa mai fac mi am pus iar avocat si nu sunt de acord ca fetele sa paraseasca tara ea nu are un servici stabil si nici o locuinta