Buna ziua,in urma decesului tatalui meu am mostenit 25 % din apartamentul comun cu mama si fratele meu.Intrebarea mea este daca putem vinde apartamentul in cazul in care in el se afla sediul social al unei firme deachisa de fratele meu cu mai multi ani in urma.Firma are si datorii.Va multumesc anticipat.
Puteți să-l vindeți însă cumpărătorul trebuie să fie de acord ca sediul să rămână acolo; sau, mai simplu, mutați sediul social!
Dacă firma are datorii mai mari de 40.000 lei, solicitați deschiderea procedurii insolvenței.
Puteți să-l vindeți însă cumpărătorul trebuie să fie de acord ca sediul să rămână acolo; sau, mai simplu, mutați sediul social!
Dacă firma are datorii mai mari de 40.000 lei, solicitați deschiderea procedurii insolvenței.
Mostenire mama si fiu
5322
dupa succesiunea de la decesul tatalui meu a rezultat ca eu am certificat de mostenitor pentru jumatate din apartament mama mea cedandu-mi partea tatalui deci ... (vezi toată discuția)
Mostenire
mireladolta
buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca mai am vreo sansa la apartamentul tatalui meu,acesta fiind decedat in urma cu doi ani iar succesiunea nu s-a facut ... (vezi toată discuția)