avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde apartamentul mostenit in urma decesului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde apartamentul mostenit in urma decesului tatalui meu daca in el se afla sediul.social al firmei fratelui meu?

Buna ziua,in urma decesului tatalui meu am mostenit 25 % din apartamentul comun cu mama si fratele meu.Intrebarea mea este daca putem vinde apartamentul in cazul in care in el se afla sediul social al unei firme deachisa de fratele meu cu mai multi ani in urma.Firma are si datorii.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura Gaspar , utilizator 20:01, 21 Februarie 2019
Puteți să-l vindeți însă cumpărătorul trebuie să fie de acord ca sediul să rămână acolo; sau, mai simplu, mutați sediul social!
Dacă firma are datorii mai mari de 40.000 lei, solicitați deschiderea procedurii insolvenței.
Va multumesc din suflet pentru sfat.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Puteți să-l vindeți însă cumpărătorul trebuie să fie de acord ca sediul să rămână acolo; sau, mai simplu, mutați sediul social!
Dacă firma are datorii mai mari de 40.000 lei, solicitați deschiderea procedurii insolvenței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat !!!!!! veronicaticu veronicaticu buna,am o ..neliniste mica ,mare care ma framanta...Eu nu am facut succesiunea apartamentului dupa decesul tatalui meu ,locuiesc impreuna cu fetita mea si ... (vezi toată discuția)
Mostenire mama si fiu 5322 5322 dupa succesiunea de la decesul tatalui meu a rezultat ca eu am certificat de mostenitor pentru jumatate din apartament mama mea cedandu-mi partea tatalui deci ... (vezi toată discuția)
Mostenire mireladolta mireladolta buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca mai am vreo sansa la apartamentul tatalui meu,acesta fiind decedat in urma cu doi ani iar succesiunea nu s-a facut ... (vezi toată discuția)