avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Punere în posesie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Punere în posesie

Bună seara, în anul 1974 consiliul județean ai pune socrului meu la dispoziție un teren de 100 metri pătrați cu act acum noi de la data respectivă folosim acest teren plus inca 273 de metri pătrați pe care nu avem acte desi am construit o locuinta supraetajata împreună cu o rudă dd a noastră noi avînd parterul iar rudă etajul problemă care se pune este cum putem intra in posesia diferenței de teren pe care nu avem acte și nici pe locuinta desi plătim impozit de la data respectivă pe terenul de 100 m pe care l-am și folosit ne puteti îndruma in vrun fel anume in a obține actele necesare pentru a intra în posesia terenului și a casei mai exact parterul pe care al folosim in mod egal cu etajul ,?Multumesc frumos .
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
Robertho2010, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie - delimitare fata de vecini Marius65656598 Marius65656598 Buna ziua, Casa se afla in Bucuresti si este construita in 2010 ,pe delimitarea de teren,anume unde se afla gardul . Intre peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)
Constructie etaj 2 casa delimitare fata de vecini Marius65656598 Marius65656598 Buna ziua, Casa se afla in Bucuresti si este construita in 2010 ,pe delimitarea de teren,anume unde se afla gardul . Intre peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezolva ? Lumi50 Lumi50 Este vorba de o casa cu etaj , constructie noua, care are spatele casei pe hotar. Casa a fost finisata la exterior ( polistiren si tencuiala) dar numai etajul ... (vezi toată discuția)