avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoala de circumscriptie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoala de circumscriptie?

Buna seara. Imi puteti da , va rog, prevederea legala in care un copil este inscris in clasa pregatitoare la circumscriptia de care apartine dupa strada de domiciliu.? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare ... Gabi.450 Gabi.450 Buna ziua. Am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare la scoala de care apartinem in luna august. Totusi nu a fost primit pe motiv ca nu sunt locuri. ... (vezi toată discuția)
Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare 2019 2020 Pesterau_mihaela Pesterau_mihaela Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in ceea ce priveste inscrierea copiilor la scoala de circumscriptie. Practic mi-am inscris copilul in clasa ... (vezi toată discuția)
Clasa pregatitoare 2016 VIO78SER84 VIO78SER84 SALUT!Lucrez in afara tari si intentionez cu familia mea sa ne intoarcem acasa de tot.... Am inscris copilul meu in clasa pregatitoare care incepe in ... (vezi toată discuția)