avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contul meu

Problema mea:Bună ziua. Bani virați în contul meu ca și ajutor de înmormântare pentru tatăl meu din partea fostului ginere ,cu care tatăl meu avea un contract de întreținere pentru care a deschis un proces prin care dorea să rezoluționeze înainte de deces.Banii încă sunt în cont.Nu i-am folosit deoarece tatăl meu a dorit să rezoluționeze acest contract pentru că nu și-a îndeplinit sarcinile din contract fostul ginere.
Acum fiind numită eu tutore al tatălui meu, voi continua eu procesul. Întrebarea mea este : dacă voi trece contul meu pe numele băiatului cu tot cu acești bani mă va afecta la proces.Băiatul care e și băiatul fostului soț (ginere al tatălui meu) ar dori să facă școala de șoferi și nu ne permitem. Menționez faptul că băiatul are 17ani și 8 luni.

Alte discuții în legătură

Utilizare card dupa decesul titularului addrienne90 addrienne90 Buna ziua, as aveanevoie de putin ajutor. Mama mea a are un cont deschis la o banca, in care i se virau salariile. In urma cu 2 saptamani aceasta a decedat, ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pe numele unuia dintre soti, eventuala succesiune ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua Situatia este urmatoarea: am intr-un cont bancar deschis pe numele meu niste banuti care sunt ai copilului, bani primiti de la botez, bunici, etc., ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala gabyela gabyela Buna ziua. locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)