avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cod Caen 4521,OUG 114/2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cod Caen 4521,OUG 114/2018

Buna ziua.Am o firma,cod caen 4521-Constructii de cladiri si lucrari de geniu,si conform OUG 114,salariul minim este de 3000 ron.Am activitate sporadica cu aceasta firma si nu imi permit sa platesc aceste taxe intrebarea mea,neortodoxa,ar fi cum sa pot dribla aceasta ordonanta,prin schimbarea codului CAEN?Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Oug 114/2018 salariu minim brut de 3000 lei asomesan asomesan Conform OUG 114, societatile care au codul CAEN prevazut la ar.66 , dar care realizeaza CA mai mica de 80% din activitatea de constructii ( adica 70% ) este ... (vezi toată discuția)
De ce locul meu de munca nu intra în categoria "construcții"? mitugeorge88 mitugeorge88 Bună ziua,vreau sa va întreb de ce locul meu de munca nu intra în categoria \"construcții\"?țin sa precizez ca lucrez in fabrica de ciment CRH,la o firma ... (vezi toată discuția)
Salariu minim în constructii oug 114/2018 pentru cod caen activitate principala sau secundară? cyan cyan In cazul în care o societate comerciala are cod CAEN 4222 pentru activitatea principala și cod CAEN 2511 in actul constitutiv ca activitate secundara, ... (vezi toată discuția)