avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare servicii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare servicii medicale

Buna, administratorul societatii este si angajat, si si-a platit seviciile medicale din banii firmei(cont bancar) Ce tratament fiscal ar trebui sa aplic? Poate sa fie incadrat la boli profesionale?

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru societati cu activitate de videochat ecopreda ecopreda Ma intereseaza o monografie pentru o societate ce are ca obiect de activitate sevicii videochat. Multumesc! (vezi toată discuția)
Confirmare boală profesională NikuNiki NikuNiki Am boală profesională din 1995 cu fișă BP2 dar am aflat de boală în 2012 fiindcă angajatorul a ținut ascuns,din 2012 m-am internat la Colentina in ... (vezi toată discuția)
Legalitatea folosirii redirectionarii de 2% catre asociatie nonprofit rikihd rikihd Daca asociatia nonprofit infiintata are in obiectivele si scopurile propuse si ajutorul cheltuielilor tratamentului unei boli cronice si copilul ... (vezi toată discuția)