avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot sa dau site-ul olx in judecata ?!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot sa dau site-ul olx in judecata ?!

Am vrut sa pun la vanzare cateva conturi de joc pe android si ios.. am postat anuntul si am vrut sa il promovez..toate bune peste cateva ore 2-3 anuntul a fost dezactivat de un moderator pe motiv ca alineatul 7 din politica lor.. nu am inteles ce este de fapt.. am zis ca la dezactivat pe motiv ca erau mai multe conturi in acelasi anunt.. am repostat de cateva ori si degeaba la fel le dezactiva moderatoru de parca era dusmanul meu cel mai mare.. mentionez ca la promovarea anuntului am fost usurat de 1.93 euro .. dupa repostare si repostare tot promovata .. ei au zis ca nu imi pot da banii inapoi si ca raman in contul olx !!! Adica eu ce sa fac cu banii aia acolo ? Daca nu pot sa postez anunturile dorite ? Iar cireasa este ca nu mai am 1.93 euro in cont olx si doar 1.73 euro.. 20 centi o fi luat moderatorul bomboane de ei..
Buun.. Pot sa fac ceva legal ? Vreau sa le cer daune morale si financiare.. la cati nervi mi-au facut am si psoriazis si ma mananca toata pielea de nervi.. sa fie cineva stapan pe banii mei.. Nu este vorba de suma ca e o suma mica pt mine dar este foarte urat !
Astept un raspuns va rog si eventual detalii de contact pentru ca vreau sa merg cat mai departe si sa ii dau in judecata ! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AU Lucifer , utilizator 12:57, 23 Februarie 2019
Când ați făcut contul/conturile, ați fost de acord cu termenii site-ului. Trebuia sa citiți regulamentul și sa va conformati.

MihaiSim a scris:

Am vrut sa pun la vanzare cateva conturi de joc pe android si ios.. am postat anuntul si am vrut sa il promovez..toate bune peste cateva ore 2-3 anuntul a fost dezactivat de un moderator pe motiv ca alineatul 7 din politica lor.. nu am inteles ce este de fapt.. am zis ca la dezactivat pe motiv ca erau mai multe conturi in acelasi anunt.. am repostat de cateva ori si degeaba la fel le dezactiva moderatoru de parca era dusmanul meu cel mai mare.. mentionez ca la promovarea anuntului am fost usurat de 1.93 euro .. dupa repostare si repostare tot promovata .. ei au zis ca nu imi pot da banii inapoi si ca raman in contul olx !!! Adica eu ce sa fac cu banii aia acolo ? Daca nu pot sa postez anunturile dorite ? Iar cireasa este ca nu mai am 1.93 euro in cont olx si doar 1.73 euro.. 20 centi o fi luat moderatorul bomboane de ei..
Buun.. Pot sa fac ceva legal ? Vreau sa le cer daune morale si financiare.. la cati nervi mi-au facut am si psoriazis si ma mananca toata pielea de nervi.. sa fie cineva stapan pe banii mei.. Nu este vorba de suma ca e o suma mica pt mine dar este foarte urat !
Astept un raspuns va rog si eventual detalii de contact pentru ca vreau sa merg cat mai departe si sa ii dau in judecata ! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelată pe olx simonadum simonadum Buna ziua, ca toti romanii am luat si eu teapa pe olx. Mi-a atras atentia un anunt In anunt era specificat ca cizmele sunt din piele naturala ca roaga ... (vezi toată discuția)
Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)