avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua ! Dupa ce perioada ar trebui sa intre banii reprezentand indemnizatia de crestere a copilului, in contul sotiei ? Am depus dosarul la primarie la sfarsitului lui decembrie 2018! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 23 Februarie 2019
Cam in 2/3 luni ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data primirii indemnizatiei de crestere a copilului denisa28 denisa28 Buna ziua...Ma numesc Denisa si sunt din Dragasani, jud. Valcea...As vrea sa stiu si eu cand ar trebui sa primesc banii de crestere a copilului... Am nascut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Monika007 Monika007 Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu o problema.......Am depus actele pentru indemnizatie pe data de 15.10.2015, spuneti-mi in decembrie primesc bani sau e ... (vezi toată discuția)
Foloase necuvenite indemnizatie crestere copil DanaManole DanaManole Buna ziua, Am primit o somatie de plata si un titlu executoriu, pentru incasarea unor drepturi necuvenite , reprezentand indemnizatia de crestere copil ... (vezi toată discuția)