Buna ziua...Ma numesc Denisa si sunt din Dragasani, jud. Valcea...As vrea sa stiu si eu cand ar trebui sa primesc banii de crestere a copilului...
Am nascut in data de 14 sptembrie 2010 iar actele pentru alocatie si indemnizatie au fost depuse in data de 27 octombrie 2010..Doamna de la primarie mi-a zis k actele vor ajunge la Valcea cam pe 15 noiembrie iar banii ar trebuii sa ii primesc in decembrie...
Apelez la raspusurile dumneavoastra deoarece multe mame au avut probleme cu aceasta doamna...Li se spunea ca banii ar trebui sa-i primeasca in luna x si saracele mame asteptau si cate 4-5 luni ca sa afle mai apoi ca actele nu au fost trimise mai departe...
Si inca o intrebare...In luna octombrie am mai avut 26 zile de concediu postnatal pentru a face cele 42 zile pentru a putea depune actele de indemnizatie...Aceste zile se platesc separat sau iau in considerare in cei 2 ani de cco....
Ar trebuie sa ii primiti in decembrie,dar au mai fost cazuri cand s-au primit si mai greu.Banii pt.cele 42 zile trebuie sa ii primiti de la angajator pt.concediu medical.Cele 42 zile nu au legatura cu CIC.
1. Indemnizatia pentru CCC pana la 2 ani se plateste de catre Agentia Judeteana de Prestatii Sociale (AJPS), nu de catre angajator sau Agentia de Somaj.
2. O primiti acasa, prin posta, sau in cont, la o banca, asa cum ati stabilit cand ati depus dosarul la Primarie sa la AJPS.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Tatal in ccc 2 ani
RaduAdi
buna.ziua.situatia noastra e urmatoarea: sotia mea e din republica moldova si a ramas insarcinata si nu a lucrat inca in romania (nici macar o luna).momentan e ... (vezi toată discuția)