avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa sociala copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa sociala copii

Buna ziua, eu si sotul meu avem salariul minim pe economie , trecut in cartea de munca. Fiind sofer sotul beneficiaza de o diurna zilnica, mai putem cere bursa sociala pentru copii? Mentionez ca diurna nu este , fixa si constanta..reprezinta doar o suma alocata pentru hrana in zilele in care nu ajunge acasa. MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minori Adriana Mariana Adriana Mariana Buna ziua,imi poate spune cineva,în situația ca,fostul meu sot trebuie sa imi plateasca pensie de intretinere pentru 2 copii minori,iar acesta este sofer ... (vezi toată discuția)
Legislatia cu privire la detasarea unui angajat intr-un stat membru al ue hanaichi hanaichi Buna ziua - Sunt angajat in Romania cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Scopul angajarii a fost detasarea la sediul din Franta al firmei pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din norma de hrana la mapn dorat dorat Compartimentul finaciar al unitatii a efectuat retinerea,incepand cu drepturile salariale ale luni aprilie 2014 platite in luna mai 2014 , in cuantum de 1/4 ... (vezi toată discuția)