avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare de sănătate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare de sănătate

Unde pot încheia un contract de asigurare de sănătate? Până de curând se încheia la ANAF .
Cel mai recent răspuns: rotarulenuta , utilizator 18:32, 24 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana pe 15 martie 2019 veti depune declaratia unica la anaf numai prin internet folosind contul personal deschis pe spatiul privat virtual cu numele si cnp-ul dumneavoastra.
In declaratia unica veti completa doar la SUBSECȚIUNEA II.2.2 Date privind contribuția de asigurări sociale de sănătate estimată
C.Sunt persoană fără venituri și optez pentru plata CASS
C.1.CASS = 10 % x nr.luni x salariul minim
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica Jo_Hsn Jo_Hsn Buna ziua. Este obligatorie semnatura electronica atunci când depui declaratia unica pentru un PFI si/sau PFA? (vezi toată discuția)
Aș dori să plătesc cass în mod voluntar, ca persoană fizică. catalindumitr90 catalindumitr90 Aș dori să plătesc CASS în mod voluntar, ca persoană fizică, fără să am venituri. Ce trebuie să fac? (vezi toată discuția)
Cum imi pot plati contributia la asigurarile de sanatate daca nu am venituri Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Daca nu mai sunt angajat din luna in curs, cum pot totusi sa beneficiez de serviciile gratuite ale sistemului de sanatate daca am nevoie imediat? ... (vezi toată discuția)