avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce trebuie sa fac in cazul meu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce trebuie sa fac in cazul meu?

Am fost oprit cu masina si efectuat test alcolico eram pozitiv cu o alcolemia de 1,03 ,dupa care am fost dus la spital si mi sa preluat sange ,nu stiu nimic cat alcol a iesit la sange,am fost de trei ori la politie dar mi sa spus ca agent. care ma oprit nu este si ca numai cu dumnealui puteam sa aflu tot ce era de facut,asadar eu lucrez in Italia sofer am avut permis de conducere Italian,a trebuit sa ma intorc in Italia unde sant ramas fare munca ,as vrea sa stiu ce ma asteapta va multumesc.
Ati avut alcoolemie foarte mare in aerul expirat, in sange o sa iasa probabil dublu.
Va puteti astepta sa fiti trimis in judecata si condamnat.
Pentru celeritate solicitati dvs sa platiti contravaloarea probelor biologice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am următoarea problema. soțul meu a fost oprit în ... Roxyyy28 Roxyyy28 Buna ziua. Am următoarea problema. Soțul meu a fost oprit în trafic și gasit cu o alcoolemie de 0,86 ,% alcool pur în aerul expirat. La probele de sânge ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)