avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua voiam sa ma ajutati cu un sfat . Eu impreuna cu fiul meu am luat un credit de la un IFN , timp de 1 an am platit ratele apoi nu am mai putu sa platesc cat era rata . In anul 2018 luna martie cei de la IFN au trimis dosarul catre executare unde domnu executor a pus poprire pe contul de salariu iar in luna octombrie 2018 a scos la vanzare apartamentul . Am reusit sa opresc vanzarea apartamentului pt 6 luni . Apartamentul este pe numele baiatului meu unde eu sunt cu uzufruct viager, cand fiul meu a cumparat apartamentul era minor si a fost reprezentat de o persoana majora care i-a si dat banii pt cumparare. In actul de vanzare nu este specficat daca banii i-au fost dati cu imprumut sau cadou . Noi locuim la acea adresa nu avem unde sa ne ducem , traim din 450 lei pe luna ca resful ai ia domnu executor . Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa facem sa nu ne vanda casa .
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
tudorolimpia, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare cu uzufruct viager, executare silita mihaicatalin1 mihaicatalin1 Buna ziua Am un apartament cumparat de la bunicii mei in care este trecut uzufructul viager, in trecut am facut un credit la o banca pt o societate ... (vezi toată discuția)
Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ... BarbuViorica BarbuViorica Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ,avem 2 copii ,o fata si un baiat. Eu am mostenit un apartament de la parinti si fiul meu este ... (vezi toată discuția)
Succesiune. bunuri dobandite in timpul casatoriei. kittyplus kittyplus Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: Intrucat la mine in familie exista riscul de succesiune cu nabadai (respectiv 2 fete ale sotului din casatoria precedenta ... (vezi toată discuția)