avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare

Este o sansa de-a castiga un proces in cazul daca se dau in judecata o Primarie si cerut daune morale,. cu motivul ca a trecut 30 zile lucratoare si nu a dat nici un raspuns pentru o intrebare situatie cu o teren agricol.,?,.,Cer foarte frumos sa primesc un raspuns corect,.,Cine ajute mereu in flus continu Dumnezau sa ajute.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:49, 24 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daune morale nu puteti sa cereti. Dar puteti actiona primaria in judecata in contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă ,,puteți acționa primăria în judecată în contencios administrativ''? fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Ce trebuie efectuate cand scrie,.,Puteti actiona Primaria in judecata in contencios administrativ,.,.?,.Daca primesc raspuns deja inainte tare multumesc ... (vezi toată discuția)
Daune morale aura2014 aura2014 Buna ziua, am avut un proces civil avand obiect - actiune in simulatie si l-am castigat. Avocata mea a spus ca se pot cere daune morale cand se termina ... (vezi toată discuția)
Intrebare fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Daca trebuie achitate diferite taxa exemplu,., Taxa de timbru sau Taxa judiciar pentru o proces subiect pensia., Pentru.,Recalcularea pensie sau,.,..,.,Daune ... (vezi toată discuția)