avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata militara

Am lucrat 17 ani si 6 luni ca militar angajat,la transmisiuni,am 8 ani si 9 luni de grupa a 1 a,din 2012 lucrez in sistemul privat,pana acum am acumulat aproape 29 de ani de munca,legal in anul 2026,februarie,adica la 58 de ani si 9 luni,pot iesi la pensie de varsta cu pensie militara.Vreau sa stiu daca pot iesi la pensie anticipata si cand?
Mentionez ca in anul 2008 ,cand am parasit sistemul militar,a fost datorat terminarii contractului la 41 de ani,atunci nu se mai putea prelungi.

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie - mai sabinaandreea sabinaandreea buna seara sunt nascut in 1967 luna septembrie,lucrez in politie din ianuarie 1991,am implinit luna trecuta 20 ani de munca in politie,totii anii fiind ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata si grupa a-ii-a DL-Costache DL-Costache Buna ziua, Am implinit varsta de 60 de ani in luna Mai. Am 41 de ani si 4 luni vechime in luma Mai si am grupa a-II-a 6 ani si o zi. Cei de la casa de ... (vezi toată discuția)
Pensia la implinirea varstei de pensionare in cazul fostilor militari gigescu gigescu Buna ziua, Sunt nascut in data de 02.06.1967 si din martie 1993 lucrez la evidenta populatiei ca functionar public cu statut special (agent). De asemenea, ... (vezi toată discuția)